Partners

Varpsund - Sako Testcenter

En av Sveriges mest kompletta skytteanläggningar. Oavsett om du är nybörjare som vill prova på eller avancerad skytt som vill utveckla det lilla extra är detta anläggningen för dig.

100 meters inskjutningstunnel inomhus. Skyttebiograf. Älgbana. Sportingbana. Och inte minst en butik med brett sortiment i samma lokal.

Här har du en otrolig fördel av att kunna testa vapnen på riktigt innan det är dags att handla.

Det finns olika lånevapen från Sako och Tikka med optik från Steiner och Burris samt ett flertal hagelvapen från Beretta och Benelli.
Varpsund – Home of shooting

 

Jocke Smålänning

En av världens främsta Benelli-skyttar, trickskytte på hög nivå och en grym show.
www.smalanning.se

Virå Bruk / Jaktmarkerna

På Jaktmarkernas inomhusbana använder du riktig studsare med riktig ammunition. Du kan till exempel prova nya Benelli Argo E här.
www.jaktmarkerna.se

Öster Malma

Här på Svenska Jägareförbundets skjutbana finns möjlighet att träna alla former av jaktskytte med vapen ur vårt sortiment. Beretta, Benelli, Franchi, Sako och Tikka finns att tillgå. Ett mycket fin anläggning som passar både nybörjare och erfarna.
www.jagareforbundet.se/Oster-Malma/Aktiviteter/Skytte-/

Tyrefors Bössmakeri

Tyrefors Bössmakeri grundades 1999 av Mattias Tyrefors. Filosofin är att betjäna jägare och skyttar med kvalitativa vapenjobb. Genom att själva vara aktiva jägare ser de till att ständigt följa med i trender och utveckling inom vapen och tillbehör, utan att tappa traditioner och gediget hantverksskap. Bössmakeriet utför garantiarbeten åt oss på Beretta, Benelli och Franchi.
www.tyreforsbossmakeri.se

Jaktradion

En podcast (POD-radio) om jakt. Perfekt att kunna ta med sig vart man än ska och lyssna om och om igen på extra intressanta inslag. Vi har under 2016 påbörjat ett samarbete med Jaktradion för att kunna ge dem tillgång till ytterligare intressanta uppslag till reportage och material. Följ dem via någon av deras kanaler och ladda ned POD-spelaren finns för både Android och Apple-prylar.

"Vi intervjuar intressanta jägare, testar jaktprylar delar jaktupplevelser med dig. Jaktradion vågar ställa de dumma frågorna – för nybörjare har vi alla varit. Skitjakt på er alla jägare."

Facebook

Instagram

Web

 

Jakt är Jakt

Nordens största YouTube kanal för jakt. Har du inte kollat dem har du missat något.
Jakt är Jakt