Steiner Germany

Steiner Germany

Extremt robusta:

Det högteknologiska lättvikstshuset i Steiners porroprismamodeller är tillverkat av Makrolon® . Det är en kolfiberarmerad polykarbonat som är både temperatureresistent och korrosionsbeständig. Användningen av detta material gör kikarna i det närmaste oförstörbara. I 8x44 och 10x44 versionerna av takkantsprismakikarna används en speciell magnesiumlegering. Materialet gör kikaren extremt stötsäker och håller nere vikten. Det tillåter oss också att designa en kompakt kikare som klarar av de tuffaste förhållandena.

Nanobehandlade linser:

SteinerNano-Protection ger linserna en smuts- och vattenavvisande yta. Risken för hårt sittande föroreningar minskar och rengö-ringen blir enklare. Den ultratunna ytan är extremt slitstark och garanterar att din kikare kommer att ge dig bästa möjliga upplevelser över lång tid.

 

 

Ögonmusslor:

På vissa kikarmodeller har ögonmusslorna en inbyggd snabbjustering. De ger optimalt skydd mot sidoljus och skyddar mot störande reflektioner, de garanterar också att du får en perfekt bild i kikaren. De finns tre olika positionerna på ögonmusslorna som är gjorda av mjukt silikon som är snäll mot huden.

Smidig reminfästning:

Steiners smarta ClicLoc remmar garanterar att din kikare alltid är på plats. Remmen kan lätt kan tas loss och sättas fast igen. Med en enda rörelse. På nolltid.