Tikka T1x

Tikka T1x den första kantantända studsaren från Tikka.
En fullstor småviltstudsare.

Franchi

Franchi Express är en klassisk dubbelstudsare i två kaliberalternativ.

Sako 85

Alla kulgevär (studsare) i Sako 85 familjen har samma grundegenskaper: exklusiv design, tekniska innovationer och förstklassiga material. Dessutom naturligtvis hög precision och hög pålitlighet.

Sako A7

Sako A7 är en helt egen variant av studsare med egenskaper man inte ser på någon annan Sako eller Tikka. Det de har gemensamt är precisionen man kan kräva av ett högkvalitativ kulgevär.

Sako Quad

Sako Quad revolutionerar småviltsstudsarens användningsmöjligheter, oberoende av om du skjuter på bana eller jagar, på nära eller långt avstånd. På ett ögonblick förvandlar du ditt kulgvär från ett korthållsvapen till ett långhållsvapen. För att byta pipa behöver man bara t-nyckeln som följer med.

Sako TRG

Sakos TRG-kulgevär är internationellt mycket välkända för sin utmärkta precision och funktion. TRG studsarna är anpassade för gevärsgrenar enligt uit:s och cism:s regler.TRG-modellerna används av polis och försvar.

Tikka T3

Den tredje generationen av Tikka-studsarna, Tikka T3, svarar på den moderne jägarens krav. Dessutom har de de egenskaper som redan gjort de klassiska kulgevären från Tikka till världsberömda och pålitliga jaktkamrater. Tikka T3 är utvecklad och tillverkad i Finland, vid Sakos fabrik i Riihimäki.

Tikka T3x

Uppdaterade Tikka T3x är packad med nya detaljer som ger dessa studsare bästa möjliga funktionalitet och precision.

Benelli

Benelli har i mer än 40 år tillverkat en enda sak. Halvautomater. Med fokus på en produkttyp leder man utvecklingen i världen och tillverkar de mest driftsäkra vapen man kan köpa. Att var fjärde halvautomat som säljs runt om i världen är en Benelli talar för sig självt.