Benelli m2 Speed Performance

Benelli m2 Speed Performance

Den nya varianten av Benelli m2 är framtagen i samarbete med IPSC världsmästaren Kim Läppenen. Modellen är byggd runt m2 med Comfortech kolv och har finslipade detaljer för att hjälpa till maximala resultat på tävlingsbanorna. 

Utkastarporten har fått rundade hörn, för att snabbt kunna mata in enstaka patroner direkt i patronläget. Den vanliga laddporten har även den fasats av för att underlätta laddningen av vapnet. Reglagen är i sann tävlingsanda stora och rejäla, ett stort koniskt slutstyckshandtag och slutstycksknappen är dessutom röd för extra tydlighet. 

Nyutvecklat sikte med uppfällbar bakre siktskåra och ett 5 cm långt rött fiberoptiskt korn – det är 2,5 mm tjockt för att vara tydligt även vid dåliga ljusförhållanden.n

Den långa röda magasinstuben tar 10 st 12/70 patroner eller 9 st 12/76

Utstickande choke med ytterligare förbättrad inre övergång mot pipan ger tätare och jämnare hagelsvärmar. Levereras med 3 st 9 cm choker, */***/****

Totallängden är 1224 mm lång med 61 cm pipa.  

Kolvlängden är 365 mm som standard, m2 Speed Performance levereras med mediumtjock bakkappa. 355 mm eller 375 mm kan uppnås med kort/lång bakkappa som finns som tillval.

Vikt: 3250 gram med 24" pipa