2018-08-29

Leveranser av Tikka T1x i .22 LongRifle

De T1x som kommer till Sverige kommer att fördelas ut till våra återförsäljare enligt turordningen på till oss inkomna beställningar.
Under september och oktober kommer löpande leveranser till Sverige vilka fördelas och sänds ut till butiksledet enligt samma förfarande.

Vi kommer även att under samma period få ytterligare leveranser av den i jaktpress testade T1x i .17hmr som distribueras ut till våra återförsäljare.

Har du  som slutkund funderingar på när just din T1x anländer så vänd dig till den butik du beställt så hjälper de dig vidare med det

2018-07-25

Information angånde leveranser av Tikka T1x

Det är beklagligt att Tikka T1x dras med förseningar, den information vi ger gällande förväntade leveranstider är baserat på det vi får veta av fabriken i Finland, om vi får ny info från dem så kommuniceras detta ut. Rykten som florerar är inte ovanligt, framförallt då det blivit fördröjningar och med ett enormt sug efter produkten. 

Beroende på vilken butik man frågar så kommer man att få olika besked på när de får just sina T1x, och när de har någon ledig. Mycket beror på när de lagt sina ordrar, hur stora dessa är och hur deras försäljning av de beställda produkterna i respektive kaliber gått. Vissa handlare kanske inte har någon ledig förrän långt fram i höst, men det är inte samma sak som att vi inte kommer att leverera någonting alls förrän då.

Vi gör allt vi kan för att få fler T1x till Sverige så fort det går, men det är en enorm efterfrågan på denna studsare både i Sverige och över resten av världen, så produktionen slår i taket och de producerade vapnen ska fördelas ut relativt rättvist på en global marknad. Vi i vår tur levererar ut till våra återförsäljare i den ordning de lagt sina ordrar.

Tyvärr kan vi inte ge besked om hur det blir med kunder som har inköpstillstånd, det har vid tidigare förseningar gått att förlänga perioden på grund av av yttre omständigheter.

Vi kan bara beklaga att förseningarna drabbar våra kunder,

Sako Sverige

2018-06-14

Benelli äger IPSC arenan

Efter de individuella tävlingarna i Cahteauroux i Frankrike så har Benelliskyttar vunnit förljande:

Guld:10
Silver: 6
Brons: 6 

Nu drar lagskyttet igång och vi hoppas och tror att det håller i sig,
Benelli - always a step ahead! 

Benellis foto.

2018-01-24

Sako 85 Carbonwolf

Sako 85 Carbonwolf är ett den optimala kombinationen av lätthet och justerbarhet med Sakos legendariska precision.

Läs mer här

2018-01-24

Sako 85 Finnlight II

Den nya helt omarbetade Sako 85 Finnlight II har mekanismen gemensamt med föregångaren. Allt annat är nytt. 

Det är den första justerbara syntetkolven på en Sakostudsare, och den första vänstervarianten med syntetkolv. 

Läs mer här.

2018-01-24

Tikka T1x

Tikka T1x kommer i två kalibrar med fast pipa. 22lr och 17hmr 
Många delar är gemensamma med storebror T3x så det är en svårslagen finkalibrig studsare på väg ut på marknaden.

Läs mer här